ecoFINISH importeur België – Luxemburg

OVERZICHT

Zwembad finishes

De afwerking van uw zwembad kan een gevoel van luxe en stijl toevoegen aan uw ruimte. Onze high-end en duurzame coating installaties bieden u vele voordelen ten opzichte van de toepassing van jaren geleden: rubber op basis van verf en gips.

Zowel onze aquaBRIGHT, als de polyFIBRO zwembad afwerkingen bieden een unieke oplossing voor alle vragen en/of problemen bij renovatie of vernieuwing van uw zwembad. Als fabrikant van deze afwerking zijn wij heel trots op de bewezen prestaties die zich manifesteren in achtertuinen over de hele wereld.

Pool Resurfacing en Renovaties

Bij Ecofinish tonen we een sterke betrokkenheid bij uitmuntendheid en het waarborgen van een hoge klanttevredenheid met betrekking tot alle installaties, vernieuwingen en renovatieprojecten. Wanneer uw zwembad is afgebladerd, geslonken is of het heeft zijn glans en esthetische aantrekkingskracht verloren, dan helpt een nieuwe coating of resurfacing uw ruimte te verjongen!

Onze high-end gepolijste residentiële en commerciële zwembad resurfacing coatings zijn gemakkelijk in onderhoud en duurzaam gezien ze niet afbladeren, barsten of gaan snipperen ten gevolge van de weerselementen. Uw renovaties worden kwalitatief gegarandeerd door onze ongeëvenaarde klantenservice. De kwaliteit van EcoFINISH geteste zwembad coating oplossingen is flexibel en gemakkelijk te herstellen. Dit voorkomt frequente renovaties en resurfacingprojecten.

High End Aquatic Finish

Uw zwembad zal niet gevoelig zijn voor afbraak en tekortkomingen met onze high-end Aquatic afwerkingen. Onze installaties boeien uw achtertuin met luxe en een high-end paradijsgevoel. De zijdezachte opties en hoogwaardige thermische kunststoffen geven u een duurzame en chemisch bestendige afwerking.

Meer informatie over de voordelen van onze producten en high-end aquatische installaties. Wij presenteren u een waaier aan opties en kleuren voor uw coating, waardoor uw zwembad de tijdloze schoonheid zal uitstralen die het verdient.