Bel ons nu: 0495/23.17.72

Onze Diensten

Wim Beyens is gespecialiseerd in de aanleg van zwembaden, terrassen, vloeren en opritten.
 

Sauna's - Jacuzzi's - Hammans

Wij verkopen en installeren daarnaast ook sauna's, jacuzzi's en stoombaden. Wij richten ons zowel naar particulieren als naar bedrijven.

U wilt een sauna of Jacuzzi of Hamman aanschaffen maar u hebt twijfels of u de sauna zelf kan en zou willen plaatsen,  of dat u het liever laat uitvoeren door ons?
In feite kunnen alle sauna’s die wij leveren door uzelf te plaatsen zijn.

Maar voor de kleine meerkost dat het maar is zouden wij u toch liever aanbevelen dit te laten doen door de mensen die prof zijn in het vak, want het aansluiten van de sauna kachel dient altijd gedaan te worden door een erkend installateur.

Onze sterkte bestaat erin dat de zaakvoerder meewerkt en alle werken zelf leidt en begeleidt. Alle werken worden uitgevoerd in uurtarief. Het resultaat is een lage totaalprijs.

Intresse contacteer ons vrijblijvende, ook volledig op maat daarvoor kan je bij ons terecht.

 

 

Wim Beyens uw zwembad specialist op maat, wij bouwen uw zwembad waar u van droomt
 

Zwembaden en toebehoren

Wij zorgen voor uw zwembad met een esthetische en gegarandeerde perfecte afwerking zoals het vereist is vervolgens de diverse criteria daarmee gepaard gaande.

Bij ons vooraleer we een overeenkomst maken willen we in eerste instantie dat u weet waar u aan toe bent, daarom is het vervolgens vereist dat u een heel goed advies krijgt omtrent uitvoering benodigheden, kosten en bijkomende vereisten zoals bijv een vergunning enz...

Eens deze punten allemaal heel duidelijk zijn voor u, zijn we ook overtuigd wanneer we dit kunnen uitvoeren voor jou, we op één en dezelfde lijn staan betreffende de uitwerking en afwerking van uw droom zwembad.

Verder gebruiken we degelijke materialen die hun prijs verantwoord zijn, en streven we gewoon de perfectie na.
Ook na-service daar kan je bij ons voor 100% op rekenen.
Intresse neem vrijblijvende contact op met ons.